Борнемут и Ливърпул играят при резултат 1:1 в мач от 1/8-финалите на

...
Борнемут и Ливърпул играят при резултат 1:1 в мач от 1/8-финалите на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борнемут - Ливърпул 1:2, Нунес с фамозен гол

Борнемут и Ливърпул играят при резултат  1:1  в мач от 1/8-финалите на Купата на лигата.

В 12-а минута пристигна първият прецизен удар, откакто Джъстин Клюиверт опита удар от воле в наказателното поле, само че в него нямаше задоволително мощ и Келехър улови умерено. В 26-а минута Ливърпул ортанизира страхотна офанзива, при която Куанса откри Джо Гомес на фланга, а той продължи към Собосалй, който от аутлинията центрира за Харви Елиът на точката на дузпата, само че ударът на последния бе във вратаря.

Малко по-късно Борнемут направи контраофанзива, която бе приключена от левия флант от Керкез, само че стражът на мърсисайдци още веднъж не бе усложнен и улови кълбото. В 31-а минута Харви Елиът стреля от границата на наказателното поле след корнер, а след получилия се рикошет топката попадна в Коди Гакпо, който на метър от вратата умерено довкара топката - 1:0 за Ливърпул.

Пет минути по-късно Доминик Собослай получи в противниковото наказателно поле и не се поколеба да стреля по диагонала, само че топката мина на сантиметри от десния непряк дирек на Раду. Секунди по-късно домакините имаха нова опция, а футболист на " черешките " стреля в близкия ъгъл, само че Келехър реагира добре и отново избави.

В началото на втората част Борнемут имаше чудесна опция да означи след корнер, само че Джо Гомес почисти пред самата голлиния, с цел да избави сигурен гол в личната си врата. В 60-а минута Харви Елиът откри по прелестен метод Мохамед Салах в наказателното поле, само че ударът с глава на египтянина мина настрана от левия непряк дирек на Раду.

Секунди по-късно Таверние напредна доста добре с топка в крайници и насочи мощен удар с левия крайник, само че Келехър съумя да избие в корнер. В 63-а минута домакините извършиха следващ корнер, а Келехър още веднъж не бе безапелационен, като Джъстин Клуиверт бе най-съобразителен и съумя да се радпише от близко, с цел да изравни резултата.

Стартови сформира:

Борнемут:  Раду, Забарний, Керкез, Скот, Мефъм, Кристи, Билинг, Смит, Клуиверт, Семеньо, Соланке

Ливърпул:  Келъхър, Цимикас, Матип, Куанса, Гомес, Ендо, Собослай, Елиът, Джоунс, Салах, Гакпо
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР